Om Fornebu Lastesykkel

Fornebu Lastesykkel er et pilotprosjekt der elektriske lastesykler er gjort tilgjengelige for de som jobber, bor eller oppholder seg på Fornebu. “Fornebu Lastesykkel”-appen lar deg låse opp og leie elektriske lastesykler til det du måtte trenge.

Hvem står bak Fornebu Lastesykkel?

Fornebu Lastesykkel eies og utvikles av Urban Sharing AS, det norske startup-selskapet som står bak bysykkel-systemet i Oslo, Bergen, Trondheim og Edinburgh. Tjenesten driftes i samarbeid med Fornebu S.

Hvorfor pilotere?

Urban Sharing er et utviklings- og teknologiselskap, som piloterer for å teste nye funksjoner og måter å løse utfordringer i bransjen på. Gjennom piloten av elektriske lastesykler på Fornebu, tar vi sikte på å få en bedre forståelse av hvordan; elektriske lastesykler kan effektivt integreres i byers transportsystem, eksisterende byområder kan brukes smartere, og økosystemet av offentlige transport generelt kan forbedres.

Læring og deling av data

Som selskap legger vi stor vekt på å dele data fra alle våre systemer. Innsikt samlet gjennom piloten vil bli publisert tilbake til det offentlige slik vi også gjør med bysykkelanleggene vi leverer plattform til.

Noe av det vi gjør på Fornebu

Reparerer sykler

I et delingssystem brukes lastesyklene flittig hver dag, og krever derfor jevnlig smøring, vasking og kjærlighet.

Hjelper kunder

👋 Vi tar imot e-post og telefoner, informerer og snakker med kunder direkte i app og her på web.

Videreutvikler tjenesten

Vi er her for at så mange som mulig skal få lastesykle så ofte som mulig. Derfor jobber vi med å gjøre lastesyklene bedre, oppdatere apper og nettside, og pønsker ut måter å nå ut til nye lastesyklister.

Hvordan får du tak i oss?

Ta kontakt med kundesenteret enten gjennom chatten på hjemmesiden, appen, eller epost.